KONGRESS 2017

Moderatorer

ANNIKA DUCKMARK

Annika är inte bara en av Sveriges trevligaste moderatorer, utan även den mest professionella. Alltid påläst och kunnig, glad och vänlig mot såväl arrangör som gäster och publik. Hon har alltid en välment spontan kommentar samt även mycket lätt att uppfatta föreläsarnas ämne och därigenom med sina listiga frågor kunna hjälpa föreläsaren att förtydliga sitt budskap. Annika Duckmark är världsmästare på att skapa en glad, bra och kreativ stämning.

CHRISTINA STENHAMMAR

Christina är medlemsansvarig i Riksföreningen för Skolsköterskor. Hon är även verksamhetschef på Uppsala Kommun och specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och unga. 

Carina Strömqvist

Carina är medlemsansvarig i Riksföreningen för Skolsköterskor. Hon arbetar även som skolsköterska i Helsingborgs kommun.

SUSANN MAGNUSSON

Susann är Vice ordförande och redaktör i Riksföreningen för Skolsköterskor. Hon är även chef för EMI i Uddevalla Kommun och specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och unga. 

Ulrika Brännström

Ulrika är Sekretare i Riksföreningen för Skolsköterskor. Hon arbetar även som skolsköterska vid Baldergymnasiet  i Skellefteå kommun.